Tekstcorrectie EN redactie
Iedereen maakt weleens een typefoutje. Maar voordat je jouw tekst de wereld in stuurt, wil je er zeker van zijn dat alle fouten eruit zijn gehaald. Ik kan je daarbij helpen.
Tekstcorrectie EN redactie
Iedereen maakt weleens een typefoutje. Maar voordat je jouw tekst de wereld in stuurt, wil je er zeker van zijn dat alle fouten eruit zijn gehaald. Ik kan je daarbij helpen.
Tekstcorrectie en redactie
Heb je zelf een tekst geschreven, maar twijfel je aan de juiste spelling van sommige woorden? Wil je er zeker van zijn dat je geen grammaticale missers hebt gemaakt? Of vind je het gewoon prettig als iemand anders nog even een laatste kritische blik op jouw stuk werpt? Jouw tekst is bij mij in goede handen. Ik corrigeer, schrap overbodige woorden of zinnen en verander de volgorde van de tekst net zolang tot er een correct en goed leesbaar verhaal op papier staat.
Corrigeren en redigeren van teksten

Je kunt voor alle soorten tekstcorrectie- en redactiewerkzaamheden bij mij aankloppen. Of het nu gaat om een tekst voor je website, een folder, brochure of nieuwsbrief, ik zorg ervoor dat jouw tekst tiptop in orde is.

Tekstcorrectie en redactie: grondig, secuur en snel
Het corrigeren en redigeren van jouw tekst pak ik nauwgezet en grondig aan. Daarnaast werk ik snel en houd ik me uiteraard aan de afgesproken deadline. Afspraak is bij mij altijd afspraak!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het laten corrigeren en redigeren van je tekst, of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan snel contact met me op!

Meer informatie

Wil je meer informatie over het laten corrigeren en redigeren van je tekst, of een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Neem dan snel contact met me op!